Menu Zpět do eshopu

Recepty

Vánoční recept: Linecké cukroví

Co by byly Vánoce bez lineckého cukroví? Připravili jsme pro vás osvědčený recept na křehká srdíčka, která se rozplývají na jazyku. Linecké ke svátkům prostě patří a nesmí na vánočním stole chybět!

Přečíst si článek

Recept: Plněné papriky s rajskou omáčkou a knedlíky

Kterou českou klasiku milujete vy? Co třeba plněné papriky rajskou omáčkou a domácími knedlíky? S očištěním zeleniny i krájením vám pomůžou nože ze série 1905. 

Přečíst si článek

Když vaří Gianfranco Frankie Coizza: Steaky i platýz na grilu

Sezóna grilování je tu a my pro vás máme další recepty! Naučte se grilovat steaky a ryby podle G. F. Coizzy, italského šéfkuchaře, kterého jsme vybavili sérií nožů Red Spirit.

Přečíst si článek

Vánoční kapr netradičně s kaštanovou omáčkou

Podáváte ke štědrovečerní večeři kapra? A přemýšlíte, že ho letos nebudete smažit? Inspirujte se na blogu a připravte si ho s kaštanovou omáčkou.

Přečíst si článek

Nejjednodušší recept na tradiční české bramboráky

Milujete klasické bramborové placky? Pak si určitě rádi připravíte spolu se škrabkou a noži F. Dick tyto bramboráky.

Přečíst si článek

Jak na nejlepší zeleninové lečo

Máte doma zásobu rajčat, paprik a cibuli? Připravte si spolu s námi lečo krok za krokem. A pokud máte buřty, dejte je tam taky.

Přečíst si článek

Grilované ryby s bylinkovým máslem

Grilovací sezóna je tu a s ní i jednoduchý recept na sladkovodní ryby s bylinkovým máslem. Tentokrát jsme použili nože ze série 1905.

Přečíst si článek

Risotto s chřestem

Receptů s chřestem jsou spousty, ale chřestové rizoto je záruka kvality a chuti. Využijte sezóny chřestu a uvařte si ho s námi!

Přečíst si článek

Buřty na pivě

Co se zbylými buřty z čarodějnic? Upečte si buřty na pivě a to podle jednoduchého receptu! Zapečte je s cibulí, loupanými rajčaty, přidejte pivo, které vám snad také nějaké zbylo a nezepomeňte ani na bylinky.

Přečíst si článek

Pečené kuře - jak na něj?

Máte doma kuře? Naporcujte ho a upečte na jednoduchý způsob. Jaké nože a nástroje k tomu budete potřebovat a jak ho upéct, aby bylo perfektní?

Přečíst si článek

Vepřové s mrkví a bramborami

Připravte si jednoduchou českou klasiku z pohodlí domova podle našeho receptu. 

Přečíst si článek

Bramborový salát

Uvařte brambory i se slupkou do měkka. Nechte lehce vychladnout, poté nakrájejte na čtvrtky a přendejte do mísy. Uvařte křepelčí vejce, asi 2 minuty, schlaďte je ve studené vodě a oloupejte.

Přečíst si článek
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".