Co by byly Vánoce bez lineckého cukroví? Připravili jsme pro vás osvědčený recept na křehká srdíčka, která se rozplývají na jazyku. Linecké ke svátkům prostě patří a nesmí na vánočním stole chybět!
Přečíst si článekKterou českou klasiku milujete vy? Co třeba plněné papriky rajskou omáčkou a domácími knedlíky? S očištěním zeleniny i krájením vám pomůžou nože ze série 1905.
Přečíst si článekSezóna grilování je tu a my pro vás máme další recepty! Naučte se grilovat steaky a ryby podle G. F. Coizzy, italského šéfkuchaře, kterého jsme vybavili sérií nožů Red Spirit.
Přečíst si článekPodáváte ke štědrovečerní večeři kapra? A přemýšlíte, že ho letos nebudete smažit? Inspirujte se na blogu a připravte si ho s kaštanovou omáčkou.
Přečíst si článekMilujete klasické bramborové placky? Pak si určitě rádi připravíte spolu se škrabkou a noži F. Dick tyto bramboráky.
Přečíst si článekMáte doma zásobu rajčat, paprik a cibuli? Připravte si spolu s námi lečo krok za krokem. A pokud máte buřty, dejte je tam taky.
Přečíst si článekGrilovací sezóna je tu a s ní i jednoduchý recept na sladkovodní ryby s bylinkovým máslem. Tentokrát jsme použili nože ze série 1905.
Přečíst si článekReceptů s chřestem jsou spousty, ale chřestové rizoto je záruka kvality a chuti. Využijte sezóny chřestu a uvařte si ho s námi!
Přečíst si článekCo se zbylými buřty z čarodějnic? Upečte si buřty na pivě a to podle jednoduchého receptu! Zapečte je s cibulí, loupanými rajčaty, přidejte pivo, které vám snad také nějaké zbylo a nezepomeňte ani na bylinky.
Přečíst si článekMáte doma kuře? Naporcujte ho a upečte na jednoduchý způsob. Jaké nože a nástroje k tomu budete potřebovat a jak ho upéct, aby bylo perfektní?
Přečíst si článekPřipravte si jednoduchou českou klasiku z pohodlí domova podle našeho receptu.
Přečíst si článekUvařte brambory i se slupkou do měkka. Nechte lehce vychladnout, poté nakrájejte na čtvrtky a přendejte do mísy. Uvařte křepelčí vejce, asi 2 minuty, schlaďte je ve studené vodě a oloupejte.
Přečíst si článek