Podáváte ke štědrovečerní večeři kapra? A přemýšlíte, že ho letos nebudete smažit? Inspirujte se na blogu a připravte si ho s kaštanovou omáčkou.
Jaké nástroje při přípravě využijete nejlépe?
Kapr s kaštanovou omáčkou
4 porce
příprava: 30 minut + vaření kaštanů
Co na kapra? Co na brambory?
1 kapr (2 větší filety) 600g brambor typu A, B
sůl a pepř sůl
4 šalotky 2 jarní cibulky
50 g másla 1/2 pórku
1/2 pórku 50 g másla
200 ml bílého suchého vína růžový pepř
asi 15 jedlých kaštanů
olej na opražení kaštanů
smetana na šlehání (33%)
šťáva z citronu na dochucení
Jak na to?
Vánoce jsou tady a my máme dárky pro všechny! Letos jsme si dali opět záležet a vybrali pro vás to nejlepší. Dárky seřazené podle ceny, oblíbenosti i speciálních parametrů - limitované edice i luxusní série pro náročné.
Přečíst si článekCo by byly Vánoce bez lineckého cukroví? Připravili jsme pro vás osvědčený recept na křehká srdíčka, která se rozplývají na jazyku. Linecké ke svátkům prostě patří a nesmí na vánočním stole chybět!
Přečíst si článekMít doma jeden univerzální nůž nebo zvlášť na zeleninu, maso i pečivo? Možná zjistíte, že některé nože ani nevyužijete nebo naopak. Zorientujte se společně s námi v typech ostří, rozdílech a vyberte si nůž, který vám bude nejen pomocníkem v kuchyni, ale i radostí.
Přečíst si článek