Honza Krob vystudoval letecký management, ale jeho cílovou destinací se místo letecké dopravy staly kurzy vaření. Honza se specializuje na americkou a středomořskou kuchyni, absolvoval nespočet kurzů vaření v České republice a v zahraničí a je tu pro všechny, kteří chtějí posunout svoje znalosti a dovednosti v oboru gastronomie až do nebes.
Ve Včelné u Českých Budějovic založil Honza v roce 2016 Fine Food Academy. K výuce používá převážně nože F. DICK ze série Red Spirit a 1905. V FFA vás vždy s úsměvem naučí správnou manipulaci s nožem, jak zpracovat potraviny a co z nich uvařit. Jeho heslo zní: „Vždycky DICK“ a my bychom s ním nemohli více souhlasit.
Podívejte se sami na Honzovu školu vaření FFA a na jejich Facebookové a Instagramové stránky.
Vánoce jsou tady a my máme dárky pro všechny! Letos jsme si dali opět záležet a vybrali pro vás to nejlepší. Dárky seřazené podle ceny, oblíbenosti i speciálních parametrů - limitované edice i luxusní série pro náročné.
Přečíst si článekCo by byly Vánoce bez lineckého cukroví? Připravili jsme pro vás osvědčený recept na křehká srdíčka, která se rozplývají na jazyku. Linecké ke svátkům prostě patří a nesmí na vánočním stole chybět!
Přečíst si článekMít doma jeden univerzální nůž nebo zvlášť na zeleninu, maso i pečivo? Možná zjistíte, že některé nože ani nevyužijete nebo naopak. Zorientujte se společně s námi v typech ostří, rozdílech a vyberte si nůž, který vám bude nejen pomocníkem v kuchyni, ale i radostí.
Přečíst si článek