Čepel tohoto nože na porcování masa má jedinečný tvar, který našel inspiraci u profesionálů v masném průmyslu. Zahnutá čepel umožňuje provádět obzvlášť dlouhé a přesné řezy. S porcovacím nožem můžete ořezat maso bez námahy, zvládnete odstranit šlachy nebo tuk. Výsledkem jsou kusy masa přesně takové, jaké si je přejete mít.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí.