O čem je Kulinářské umění? Jedná se o první on-line video kurzy vaření pro profesionální kuchaře i studenty gastronomických a hotelových škol. Zakladatelem projektu je Jiří Roith. Jeho cílem je povznést Kulinářské umění na maximální možnou míru a podporovat mladé talenty v jejich rozvoji.
Za tímto účelem založil Jirka soutěž KU Young Chef, která hledá mladé talentované kuchaře a kuchařky. Hlavním cílem soutěže je pomoci nadějným budoucím šéfkuchařům nastartovat jejich kariéru již v raném stádiu. Jirka pro výuku zvolil prvotřídní nástroje a vybavení, kterým jsou i naše nože a ocílky. Výrobky Friedr. Dick reagují na gastronomické nároky již přes 240 let, a proto bývají vybírány i do kulinářských škol. Kvalita výrobků obstojí i v náročných podmínkách výuky a my tímto děkujeme KU, že v tyto produkty vložil svou důvěru.
Prohlédněte si oficiální stránky Kuchařského úmění, jejich Facebookový a Instagramový profil nebo stránky soutěže pro mladé kuchaře.
Vánoce jsou tady a my máme dárky pro všechny! Letos jsme si dali opět záležet a vybrali pro vás to nejlepší. Dárky seřazené podle ceny, oblíbenosti i speciálních parametrů - limitované edice i luxusní série pro náročné.
Přečíst si článekCo by byly Vánoce bez lineckého cukroví? Připravili jsme pro vás osvědčený recept na křehká srdíčka, která se rozplývají na jazyku. Linecké ke svátkům prostě patří a nesmí na vánočním stole chybět!
Přečíst si článekMít doma jeden univerzální nůž nebo zvlášť na zeleninu, maso i pečivo? Možná zjistíte, že některé nože ani nevyužijete nebo naopak. Zorientujte se společně s námi v typech ostří, rozdílech a vyberte si nůž, který vám bude nejen pomocníkem v kuchyni, ale i radostí.
Přečíst si článek