Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Flexibilní čepel je ideální pro filetování masa a ryb a rovněž k řezání podél kostí, protože se přizpůsobí tvaru krájeného materiálu.
Nože ErgoGrip jsou absolutně hygienické řeznické nože vhodné pro profesionální použití. Špičková kvalita pro práci bez únavy – žádné kompromisy v ergonomii designu a ostrosti. Všechny nože jsou na vyžádání dostupné ve speciálních barvách s natištěným logem. ErgoGrip je série, která obsahuje správný nůž pro jakékoliv použití. Všechny nože série získaly US pečeť kvality NSF. Speciální výrobní proces eliminuje mezery mezi čepelí a nožem, tudíž na noži neulpívají žádné zbytky potravin.