Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené.
Filetovací nože doporučujeme zejména pro úpravu ryb. Tenká a pružná čepel zajistí jednoduchou a velice obratnou manipulaci při filetování rybího masa.
Tradice a kvalita. Vše co potřebujete pro kreativitu v kuchyni. Ukován zjednoho kusu oceli, perfektně vyvážený a ergonomicky tvarovaný. Dokonalá rukojeť v objemu i tvaru s optickým nýtováním, rukojeť sčepelí je díky speciálnímu výrobnímu procesu spojena bezespárově. Pro tuto sérii byla speciálně vyvinuta vysocelegovaná ocel s vyrovnanou směsicí materiálů . Dlouhá trvanlivost ostří díky vysokému obsahu uhlíku, chromu pro odolnost vůči opotřebení a molybdenu pro odolnost vůči korozi. Ostrost je nedílnou součástí výroby těchto nožů . Každý nůž byl ručně nabroušen, obtažen a vyleštěn.