Vykosťování je proces, kdy oddělujeme maso od skeletu. Chceme, aby řez byl co nejpřesnější, abychom oddělili maximum masa od kosti a chrupavek. Flexibilní čepel se zase přizpůsobí potřebnému úhlu a nůž tak lehce přilne ke kosti. Vykosťovací nože se používají na králičí, kuřecí, krůtí, ale i třeba vepřové maso.
Využijte slevu až 30 % na vybrané nože ze série 1905. A slevu 20 % na veškerý sortiment F. Dick na našem e-shopu s kódem BlackFriday od pátku 29. 11. 2024 do neděle 1. 12. 2024.
Zobrazit produktyMáte doma muže, co ocení vánoční dárek v podobě kvalitního nože? Náš TIP? AJAX ze série 1905 a Red Spirit. Nože ze série VIVUM, DarkNitro, dárkové sady i kožená výbava F. Dick. TO CHCETE!
Zobrazit produktyHledáte luxusní vánoční dárek, který potěší náročné kuchaře a kuchařky? Vybírali jsme pro vás nože ze série 1778, DarkNitro, 1905, dřevěné stojany i kožené rolovací pouzdro. Inspirujte se ZDE.
Zobrazit produkty