Menu Zpět do eshopu

Petr Svoreň a série nožů 1905

Neskutečně talentovaný a přesto skromný! Takový je šéfkuchař Petr Svoreň z brněnské restaurace Restaurant Passage, která je součástí Hotelu Passage. Mezi Petrovu oblíbenou sérii nožů patří 1905.

Proč nože ze série 1905?

“Tyto nože používám již dlouho, jsou lehké, dobře vyvážené a perfektně padnou do ruky, takže s nimi jde vaření samo,” říká o této ikonické sérii šéfkuchař Petr Svoreň. Až pojedete do Brna, dopřejte si luxusní gastronomii v Restaurant Passage. A vychutnejte si tradiční suroviny netradičně podávané. 


Baví vás foodstyling? Máte rádi stylový servis jídla? Pak i vy možná oceníte tuto víceúčelovou pinzetu F. Dick v délce 20 cm.
  

Základní výbava do kuchyně

 Pokud zvažujete sérii nožů 1905, pořiďte si do kuchyně, stejně jako Petr Svoreň tento set. Praktický magnetický stojan F. Dick, který je k dostání jak v černé tak bílé barvě a k tomu základní výbavu nožů 1905. Vše, co potřebujete - kuchařský nůž, Santoku, nůž na pečivo a nechybí ani okrajovací nožík.  

Řešíte dárek pro kuchaře? 

Nechte pogravírovat Santoku ze série 1905 jejich jmény jako to udělal šéfkuchař Petr Svoreň z Restaurant Passage v Brně. Každý kuchař si díky tomu pozná svůj nůž. “Nože Santoku jsou super, skvěle krájí, sekají a nabírají suroviny. Díky široké čepeli a speciálnímu výbrusu se na nůž nelepí jídlo, což usnadňuje práci,” vysvětluje svůj výběr Petr.


Mějte své nože v kuchyni stále ostré! Jednou za čas je přejeďte ocílkou. Petrův tip? Oválná ocílka Dick TITAN s extra tvrdým povrchem.
    

Další tipy

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".