Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele usnadňuje houpavé řezy a je proto ideální i na zpracování cibule nebo bylinek.
Tradice a kvalita. Vše co potřebujete pro kreativitu v kuchyni. Ukován zjednoho kusu oceli, perfektně vyvážený a ergonomicky tvarovaný. Dokonalá rukojeť v objemu i tvaru s optickým nýtováním, rukojeť sčepelí je díky speciálnímu výrobnímu procesu spojena bezespárově. Pro tuto sérii byla speciálně vyvinuta vysocelegovaná ocel s vyrovnanou směsicí materiálů . Dlouhá trvanlivost ostří díky vysokému obsahu uhlíku, chromu pro odolnost vůči opotřebení a molybdenu pro odolnost vůči korozi. Ostrost je nedílnou součástí výroby těchto nožů . Každý nůž byl ručně nabroušen, obtažen a vyleštěn.