Menu Zpět do eshopu

K čemu ruční nastřikovačku?

Nástroj pro nastřikování masa. Používá se na nastřikování masa slaným nebo ochuceným lákem. Po nastříknutí slaným lákem dochází k urychlení zpracování a také k lepšímu prosolení než při povrchovém lakování masa. Do láku kromě rychlosoli doporučujeme přidávat tekuté výtažky z koření. Nastříknuté maso poté grilujeme, udíme nebo rožníme.

Ochucený lák si připravíte do misky či dózy, do které ponoříte volný konec hadičky. Ruční nastřikovačka F. DICK je kvalitní plastový nástroj, u kterého dochází při vytažení pístu k nasátí láku. Při stlačení pístu k vytlačení (vstříknutí) láku děrovanou jehlou po celé její délce a tím pádem k aplikaci láku do masa.

          

Produkty z článku

Další tipy

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".